Ideges és türlemetlen orvos a terápia2007-es honlapon - van ilyen?

2008.02.08. 07:34 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: flash terápia videó orvos ideges terápia2007 dr türelmetlen ásítás magyarbeteg songoku

A terápia2007 weboldal kitett magáért hogy címlapra kerüljön az ezmiezz kategóriában. Egy ideges, várakozó, kezeit tördelő, álmos orvos fogad a site megnyitásakor... A képen pl Son Goku-s mutatványokra készül Dr Akut... magyarbeteg.blog.hu -ról:

Eddig tartott nem tovább? Mi lesz 2008-ban? Terápia 2008? Most néztem meg és az okosok csináltak egy másolatot terapia2008.hu -ra a terapia2007 -ról. Pedig regisztráltam volna a domaint és aztán jó pénzért adtam volna el, mondjuk 2 milláért. Megéri nem? A több tucat vizitdíjaim meg az ... egészségügyi ellátásom kárpótlására.

Nahát ahogy járt tovább a fantáziám a pénzkeresésen meg az egészségügyi kárpótlási jegyemen, tovább gondoltam hogy hátha regisztrálhatok egy terápia2009.hu domaint a fentebb említett célból. Hát meglepődésemre ez is foglalt és a tartalom is ugyanaz, megnéztem, nem is átirányítás hanem teljes copy... még ilyet??? Simán megoldhatták volna árnyékolt átirányítással is. Na mindegy, az ő dolguk. Van elég tárhelye az eü-nek.

A terapia2009 sokkhatásán túllépve már sejtettem hogy itt valami nem kóser, de azért biztos, ami biztos alapon megnéztem a terapia2010 -et is. Ez igazolta a kóser nem kóser gondolatomat mert ugyanaz a 2007-es tartalom található itt is mint az előzőeken. A mottó, a tartalom, a logó mindenhol ugyanaz. Bár elvárható lett volna esetleg egy logóváltoztatás évek szerint változtatva, de az lehet hogy nem tükrözte volna a kormány stratégiáját miszerint nem fog változni semmi, maradnak a 2007-es balkáni állapotok.

Ja és jut eszembe. Ha valaki ráfanyalodik hogy megnézze a fent említett terápiás oldalakat már a főcímlapon egy doktor figurára akadhat, ami enyhén szólva nagyon dúúúúúúrva. Hogy lehet ilyet betenni főcímlapra terápia címen? Megdöbbentő. Te láttad már. Nézd meg! link Egy ideges, várakozó, ásítozó orvosbácsit akit simán elképzelhetünk hogy nem tájékoztat a tanonci hüvelyi kukkolásról, vagy a beutalóra rá se nézve megkérdezi hogy Miért jött?, esetleg kérdezés nélkül feldugja neked az ultrahangos műpéniszt, vagy csak sandán nézegeti a kedves, szexuálisan figyelemfelkeltő doktornőcskét. Nem ismerem az embert, ez csak egy feltevés, elnézést ha ezek nem rá vonatkoznak!

Mindebből a taktikából úgy látszik hogy a kormány 2010-ig tervez mivel terapia2011 -es weblapot nem találtam. Ezt még lehet regisztrálni. : ) Egyébként az érintett oldalakon lehet olvasni olyan nyalánkságokról mint vizitdíj, kórházi napidíj, egészségügyi reform és még sok más hasznos és nemhasznos információról.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr19330279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása