Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Százmilliós életbiztosításért tetette halottnak magát

2008.02.06. 17:56 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyar szex rendőrség rekord házasság biztosító életbiztosítás gyanúsított

Rekord összegű, 253 milliós életbiztosításért cserébe tetette halottnak magát az a magyar férfi akiről felesége 2001-ben még azt állította hogy halott. A Cseh rendőrség tartóztatta le a csalásban gyanúsított szélhámost. Az ügy 7 éve kezdődött amikor is a férfi Görögországban felesége mellől tűnt el. A gyanút valószínűleg az okozta hogy a nagy összegű életbiztosítás 6 különböző biztosítónál is meg lett kötve. Amikor a feleség megpróbálta az összeget felvenni a biztosító társaságok nem akarták azt kifizetni és rendőrségi nyomozást kezdeményeztek a férfi ellen. Hát gáz. Ez van. Magyar rekord, de rekord. A legnagyobb pofátlanság nem is az hogy a feleség időközben (2005) férjhez ment, tudván hogy férje még él... Na ezt rakjátok össze milyen házasság volt ez!

A férj, aki nevét Rex Zoltánról Boros Lászlóra cserélte - jó kis sztori ha belekeverjük Rex felügyelős hasonlóságot - a bíróságon bevallotta hogy először Krétán, majd Olaszországban és végül Csehországban rejtőzködött. Hát a nagy jövedelem reményében, összeesküvő és összeesketett pár most már bírósági ügy, úgyhogy ne csináljatok ilyet mert a biztosító nem fizet. Amúgy is milyen az hogy van egy feleséged és Itáliából élsz vele házas kapcsolatot, persze ha volt ilyen köztük egyáltalán valamikor is. A szexuális kapcsolat viszont elég morbid lehet hogyha az egyik test Krétán a másik meg Magyarországon lapul.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr41328233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása