Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levetkőzni nem tréfa

2008.03.22. 08:06 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: kampány celeb szex amy winehouse 18 mellrák

Az énekesnő is belépett azon hírességek sorába, akik egy jó ügy érdekében levetkőznek. Winehouse az Easy Living magazin számára készült fotón anyaszült meztelenül, egy gitárt tartva, leragasztott mellbimbókkal pózol, hogy felhívja a figyelmet a mellrák veszélyeire.

Az énekesnő meztelenre vetkőzött Carolyn Djanogly fotográfus kamerái előtt – írja a PR-inside, és ezúttal kivételesen nem egy módosult tudatállapotban elkövetett tettről [1] van szó. Winehouse így próbálja felhívni a figyelmet arra, hogy a mellrák egyre gyakoribb a fiatal nők körében. Az ominózus fotón [2] az újabban jótékony hangulatban [3] lévő celeb kebleit egy-egy ragasztószalag takarja, kicsit lejjebb pedig egy gitár fedi el az intim részeket. A fekete-fehér fotó az Easy Living magazin áprilisi számában lesz majd látható, de persze, hogy már kiszivárgott a netre.

Nem a brit énekesnő az első híres nő, aki meztelenül állt kamerák elé a kampány kedvéért. Korábban Tim Burton rendező felesége, Helena Bonham Carter, illetve az énekesnő Sade is levetkőzött a nemes cél érdekében. Sőt Amy Winehouse számára sem ez az első alkalom, hogy megpróbálja támogatni ezt az ügyet: az idén több Grammy-díjat [4] is besepert énekesnő ugyanis árverésre bocsátotta azt a Dolce&Gabbana ruhát, amit a díjkiosztó közvetítése alatt [5] viselt. A ruha végül 3900 dollárért (körülbelül 645 ezer forintért) kelt el, és az aukcióból befolyt összeg pedig egy szintén ezzel az üggyel foglalkozó alapítványt, a Lavender Trust-ot illeti meg. Jelenleg többek közt Heidi Klum, Renee Zellweger, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal öltözékére lehet licitálni ezen akció [6] keretében, amihez a Los Angeles Times információi szerint hamarosan Mariah Carey és Naomi Campbell is csatlakozik.

Az eBay internetes aukciós oldalon egyébként számtalan celebekkel és jótékonysági szervezetekkel kapcsolatos árverés van. Az Oxfam kérésére például Scarlett Johannson, Colin Firth és Kristin Davis is felajánlott két-két mozijegyet [7], és valami plusz nyereményt. A Szex és New York sztárja akkor még valószínűleg nem sejtette, hogy rövid időn belül meglehetősen kompromittáló képek [8] jelennek meg róla. Apropó csupasz celeb. A legtöbb híresség eddig a PETA, az egyik legnagyobb állatvédő szervezet kedvéért pózolt anyaszült meztelenül, vagy csak egy falatnyi anyagban. Legutóbb a világ egyik legismertebb pornószínésznője, Jenna Jameson [9] állt a kamerák elé, hogy a bőrből készült fehérneműk és szexuális segédeszközök ellen kampányoljon.

- Velvet -

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr29390141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása