Válság, Válság, Válság!!!

2008.03.31. 20:03 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: politika magyar mszp szdsz válság böszmeség

Válság: ülésező testületek, rohamrendőrök a Parlament előtt

Elkezdődött az SZDSZ Ügyvivői Testületének (ÜT) ülése, amelyen várhatóan döntés születik, hogy a liberálisok április 30-i hatállyal visszahívják a szabad demokrata minisztereket és államtitkárokat.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfő reggel április 30-i hatállyal felmentette Horváth Ágnest az egészségügyi miniszteri posztból. Néhány órával később Kóka János, pártelnök bejelentette, hogy az SZDSZ parlamenti frakciója azt javasolja a párt ügyvivői testületének, hogy ugyancsak április 30-i hatállyal hívja vissza a kormányból a liberális minisztereket és államtitkárokat.

A hétfő esti ülésen az Ügyvivői Testület tagjai mellett parlamenti képviselők, illetve miniszterek és államtitkárok is jelen vannak. Amennyiben az ÜT úgy dönt, hogy visszahívja a szabad demokrata kormánytagokat, akkor azok akár már kedd délelőtt benyújthatják lemondásukat április 30-i hatállyal. Horváth Ágnes továbbra sem nyilatkozott a sajtónak.

Az SZDSZ tanácskozásával egyidőben szocialista elnökségi ülés zajlik.

Mindeközben a Parlament egyes kapuja előtt két mikrobusznyi rohamrendőr és 3-4 rendőrautó várakozik.

- HírTV -

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr4405589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása