Játékgombával verte fejbe a férjét

2008.10.15. 17:50 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek nemnormális asszony aztadurva

Hát nem csodálom, ezek az asszonyok mit ki nem találnak... A gyerek játékgombáját vágta a férje fejéhez. A fárj fején levű sebet be kellett varni a férfi ezután feljelentette a heves asszonyt. A gyerekjátékkal hadonászni igen csak nem gyerekjáték főleg ha az majd 2 kiló. Legalábbis ez áll a közleményben. Legközelebb majd az asszon régi barbival vagy porcelánbabával támad. hmm.

Bögyös cumi gyerekeknek vagy felnőtteknek?

2008.09.28. 23:39 | Nickk | 2 komment

Címkék: cumi szex mell maca dudaGuglizva találtam rá erre a szép dudás dudlira. Nem tudom hogy mosolyogjak vagy mit kezdjek vele. Műalkotás az biztos.

Kondom reklám miatt kerülhet börtönbe egy olasz férfi

2008.06.16. 13:28 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: tv reklám bbc szex gerilla aids kondom rekord óvszer gengszert

Condoms, file pic
Safe sex through the use of condoms is part of Gabriele Paolini's message

Óvszer lobbizó TV gengszter Gabriele Paolinit börtönbüntetésre itélik ha nem változtat a viselkedésén

Mr Paolini karierjét nemmeghívott TV szereplőként szerezte, úgy hogy megjelent különböző showkon és a kondom használatát reklámozta.

A Guinness Világrekordok szerint Paolini a világ legsikeresebb TV gengsztere kb 20,000 megnyilvánulásával, beszólásával.

Paolini óvszer prófétának tartja aki azért kezdett bele a gerillareklámba mert egyik barátja AIDS-ben halt meg.

- BBC -

Gyurcsány táncol

2008.05.02. 11:47 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány tánc majális

Lebilincselték Demszky autóját

2008.04.28. 13:59 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyar történelem politikus magyarország gyurcsány szdsz demszky liberális böszmeség megemlékezés lebilincselő polgálmester kihágás shaketheworld

Kerékbilincset kapott Demszky Gábor szolgálati autója, mialatt a főpolgármester a pénzügyi tárca épületében tárgyalt a BKV hosszú távú finanszírozásáról a kormány képviselőivel.

A minisztérium környéke védett övezetnek számít, a behajtáshoz külön engedély kell. A liberális városvezetőnek van is ilyen papírja, de elfelejtette kitenni. Miután bemutatta az engedélyt az V. kerületi közterület-felügyelet munkatársainak, a kerékbilincs lekerült az autóról.

Januárban térfigyelő kamera rögzítette, ahogy Demszky Gábor szabálytalanul parkolt le, és tolatott ki egy egyirányú utcából. A BRFK megindította a szabálysértési eljárást a főpolgármester ellen, aki fogadkozott a sajtóban, hogy legközelebb körültekintőbb lesz. A liberális politikus legsúlyosabb közlekedési kihágása az volt, amikor a 70-es táblánál 131-el hajtott néhány éve.

- hírTV -

MSZP: Internetadó helyett Nyakkendőadó

2008.04.28. 13:48 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: internet magyar mszp magyarország gyurcsány böszmeség internetadó nyakkendőadó ehelyett

Miközben parlamentben egyre kisebb támogatást élvez az internetadó, a
kulturális tárca "tovább támad": Schiffer János (MSZP) képviselő arra
tett javaslatot, hogy a 0,8 százalékos kulturális járulékot vessék ki a
szőnyegek, a felsőruházat, az öltöny, a kosztüm, az ing, de még a
nyakkendő után is.

50 betörést ismert be egy férfi Szentendrén

2008.04.22. 17:07 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyarország betörés bűntett szentedre

Ötven betörést ismert be a rendőröknek egy szentendrei férfi, miután utolsó akciója után maga jelentkezett a rendőrségen. A férfi azért ment a rendőrségre, mert utolsó betörése közelében otthagyta a kocsiját és az iratait. Először tagadta, hogy ő a betörő, de azután még olyan eseteket is bevallott, amire a rendőrök nem is számítottak. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még mindig tart a férfi vallomásának ellenőrzése, ugyanis ötven betörést ismert be.

Politikai nevelőprogramot indít Kína

2008.04.21. 13:37 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: kína politika tv program tibet dalailáma nevelőprogram

Politikai nevelő programot indított a Kínai Kommunista Párt Tibet fővárosában, Lhászában, hogy ellensúlyozza a tartományban uralkodó függetlenségi érzületet és a dalai láma támogatottságát.

Helyi sajtóbeszámolók szerint az oktatási programot elsősorban a párttagoknak és a tisztviselőknek szánják.

A két hónapos kampányban televíziós programok és szervezett gyűlések is lesznek a tibeti függetlenség elítélésének jegyében.

A pekingi vezetés a dalai lámát és követőit vádolja a március közepén kitört zavargások és azóta is gyakori tüntetések szításával.

Tibet spirituális vezetője többször elítélte az erőszakot, és hangsúlyozta, hogy csak autonómia kiharcolásáért küzd.

- inforadio.hu -

Zuschlag előzetesben is kap fizetést

2008.04.21. 11:02 | Nickk | 1 komment

Címkék: előzetes pénz zuschlag böszmeség fizetés pénzsóvár

Továbbra is kap fizetést Zuschlag János és az ügyben szintén gyanúsított Katus Ferenc a Bács-Kiskun megyei önkormányzattól, miután nem mondtak le képviselői mandátumukról. A kiskunhalasi ügyrendi bizottság elnöke szerint többször kérték Zuschlag Jánost, hogy mondjon le, de ő ezt nem tette meg. Szabó Károly hozzátette: a csalással gyanúsított képviselő még a vagyonnyilatkozatát is időben eljutatta az önkormányzathoz felesége révén.

Zuschlag János és a szintén előzetes letartóztatásban lévő Katus Ferenc is kap még fizetést a Bács-Kiskun megyei önkormányzattól, ugyanis nem mondtak le képviselői mandátumukról.

A kiskunhalasi ügyrendi bizottság elnöke az InfoRádiónak elmondta: a jogszabályi háttér értelmében az önkormányzati képviselő nem hívható vissza, ugyanakkor le kell mondania, ha büntetőeljárásban jogerős ítélet születik ellene.

Ennek értelmében a csalási ügyben gyanúsított két MSZP-s megyei képviselő mandátuma akkor szűnik meg, ha önként lemondanak, az önkormányzat és a polgármester mást egyelőre nem tehet. Szabó Károly úgy vélekedett: az érintetteknek már illet volna lemondaniuk.

Ha a képviselő tartósan nem vesz részt az önkormányzat munkájában, akkor 25 százalékkal csökkenthető a fizetése - hangsúlyozta a kiskunhalasi ügyrendi bizottság elnöke. Hozzátette: ez Zuschlag János esetében már megtörténhetett, így lehet bruttó 95 ezer forint a járandósága.

Ha a képviselő egy évig nem vesz részt a közgyűlés munkájában, akkor automatikusan kizárja magát, ám ez a csalással gyanúsított politikus esetében csak ősszel következhet be - közölte Szabó Károly.

Kiemelte: üzentek már az előzetes letartóztatásban lévő Zuschlag Jánosnak az ügyvédje útján, de jelezte, hogy nem mond le.

Ha a képviselő nem adja be a vagyonnyilatkozatot, akkor megszűnik a mandátuma, ám a csalással gyanúsított politikus felesége határidőre behozta, és leadta a jegyzőnek - tette hozzá Szabó Károly.

A Szegedi Városi Bíróság tavaly szeptember 21-én rendelte el Zuschlag János előzetes letartóztatását.

Az MSZP volt országgyűlési képviselőjét, a kiskunhalasi szervezet korábbi elnökét, az MSZP megyei szervezetének volt ügyvezető elnökét különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítják, társadalmi szervezetek költségvetési támogatásainak szabálytalan felhasználása miatt.

Az ügynek 16 gyanúsítottja van, közülük Zuschlag János mellett Katus Ferenc is előzetes letartóztatásban van. Katus Ferenc - Zuschlag Jánossal együtt - az MSZP megyei közgyűlési frakciójának tagja volt.

A harmadik letartóztatottat, a Zuschlag János személyi titkáraként is tevékenykedő Lados Istvánt - a kecskeméti ügyész indítványának megfelelően - a szegedi nyomozási bíró házi őrizetbe vette. A bíróság jogerős határozatának indokolása szerint Lados István az eljárásban önmagára nézve teljes körű beismerő, társaira nézve terhelő vallomást tett.

- inforadio.hu -

Környezetbarátan meghalni

2008.04.21. 10:40 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: halál zöld bio temetkezés greenpeace napenergia környezetbarát túlzás

Nagy-Britanniában a legelkötelezettebb környezetvédők számára nem elég "zöld életet" élni, de zöld módon kell elhagyni az árnyékvilágot is. Legalábbis ezt a filozófiát fejezik ki a most bemutatott környezetbarát temetkezési lehetőségek.

Az igazi zöldek helyben termelt és így nem energiapazarló módon szállított bioételt esznek és biciklivel közlekednek. Ha repülőre ülnek, az internetes foglaláskor lelkiismeretesen beikszelik a károsanyagkibocsátás kompenzálását - általában fák ültetését - jelző extra díj kockáját, magát a számítógépet pedig napenergiával működtetik. A vécét a vízpazarlás megelőzésére ritkábban öblítik, mint átlagember, tévéjüket - ha van - pedig minden este kihúzzák a konnektorból, hogy még készenléti üzemmódban se fogyassza az energiát. És úgy tűnik, ezek mellett arra is gondolnak, hogyan tudják majd haláluk esetén is minél kisebb károsodással terhelni a környezetet.

Nagy-Britanniában ugyanis immár lehet környezetbarát módon temetkezni: a koporsó hullámpapírból, a halotti ruha természetes anyagból készül, az elhunytat pedig erdőbe temetik.

"Sokan próbálnak a lehető legetikusabban élni és meghalni is" - mondta el Roslyn Cassidy, a Green Endings, azaz Zöld Vég nevű temetkezési cég igazgatója, aki egyike volt egy hétvégi zöld temetkezési kiállítás résztvevőinek.

Mint az AP hírügynökség megjegyzi, Nagy-Britannia már évek óta trendvezető a környezetbarát temetkezések és temetkezési termékek terén, és az Egyesült Államok is tengeren inneni rokonaitól próbál tanulni. A mozgalom a hétvégén tartotta vezető szakmai rendezvényét, a Természetes Halálközpont Zöld Temetkezési Kiállítását.

Mint a résztvevők elmondták, a zöld temetkezés alkalmával a holttesteket nem tartósítják különböző vegyi anyagokkal - így nem mérgezik a vizeket -, az elhunytat pedig könnyen lebomló szövetruhába öltöztetik.

A Természetes Halálközpont még egy kézikönyvet is összeállított a temetők számára amelyben környezetvédelmi célok betartására sürgeti azokat. Ezek közé tartozik például a három hónap alatt lebomló vastag hullámpapír koporsók felhasználása. Az ökotemetőkben nem sírkővel, hanem fákra erősített táblákkal emlékeznek meg az elhúnytakról, akik azt is meghagyták szeretteiknek: ne benzinfaló limuzinnal, hanem kisebb fogyasztású autóval szállítsák őket utolsó útjukra.

- inforadio.hu -

A Harry Potter zagyvasága mellé értelmező szótár kell

2008.04.21. 10:33 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: jog bíróság szerző agyament harrypotter normálisavilág? agyszülött szerzőijog

Zagyvaságnak nevezte a Harry Potter-regényeket az az amerikai bíró, aki arról hivatott ítéletet hozni, hogy plagizált-e regényekről lexikont készítő szerző.

A regények szerzője, J. K. Rowling, valamint a jogtulajdonos Warnes Bros. filmstúdió fordult a bírósághoz, egy volt középiskolai könyvtáros ugyanis egy olyan lexikon megjelentetését tervezi, amely a Harry Potter-világot értelmezné. A magyarázó kötet a többi mellett a szereplőket, a helyszíneket és a varázsigéket is megmagyarázná.

A kötetet Steven Vander Ark, egy 50 éves volt középiskolai könyvtáros írta. J. K. Rowling és kiadója szerint azonban mindez plagizálás.

A manhattani kerületi bíróságon folyó eljárás bírája, Robert Patterson csütörtökön, a meghallgatások harmadik napján azt mondta, hogy ő ugyan felolvasta unokájának az első Potter-regény felét, de szerinte a könyv mágikus világa nehezen követhető, tele fan furcsa nevekkel és szavakkal, amelyek minden más kontextusban zagyvaságnak hangoznának.

Hozzátette azt is, hogy szélsőségesen összetettnek találta a könyvet, sugallva, hogy szükség van egy magyarázó kötetre.

J. K. Rowling szerint a bíró vehemensen képviselte a cenzúraellenességet és védi azoknak a jogait, akik az ő művéből akarnak könyveket írni.

A lexikon szerzője az eljárás alatt könnyekben tört ki, és összeomlott tanúkihallgatásán. Vander Ark, aki magát az írónő egyik legelkötelezettebb hívének tartja, a nyolc éve általa indított Harry Potter-honlap tartalmát ültette át enciklopédiaszerű könyvformába.

Az RDR kiadó meggyőzte, hogy a megjelentetés nem ütközik szerzői jogi akadályba, és Vander Ark megnyugtatására, bármiféle probléma felmerülése esetére, szerződésben vállalta annak minden konzekvenciáját.

Az ügyben a jövő héten várható döntés.

- inforado.hu -

Normális a világ?

Radioaktív nagyapai örökség

2008.04.21. 10:27 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: radioaktív ántsz örökség nagyapa határátkelő

Rádium 226-os izotópot rejtő dobozra jelzett be a biharkeresztesi határátkelő sugárkapuja, annyit már tudni, hogy a kibocsátott alfa- és gammasugárzás a dobozában nagyrészt elnyelődik, két méterről már gyenge a jel, így a vele kapcsolatba kerülők nem voltak veszélyben - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az MTI-vel. A sugáregészségügy speciális készenléti járműve és ügyeletese kora délután Biharkeresztesre indult, és várhatóan öt óra után tudnak majd a szakemberek választ adni arra, hogy milyen mennyiségű, milyen veszélyességű anyagot rejt a doboz - közölte az ÁNTSZ. A tájékoztatás szerint egy család Romániából Németországba tartott, a belépésnél a kocsi csomagtartójától egy méterre jelzett a sugárkapu.

Az autót félreállították, a szolgálatban lévő határőr sugárzásmérő-műszerrel azonnal körbemérte a járművet, s így került elő a csomagtartóból az a doboz, mely a felirat tanúsága szerint 1927-es eredetű, és rádium 226-os izotópot rejt. A család elmondása szerint a doboz nagyapai örökség, amelyet éppen a Németországban élő rokonokhoz készültek vinni.

A kis mennyiségű alfa- és gammasugárzást kibocsátó dobozt a szabályoknak megfelelően azonnal elvették, biztonságos helyiségben elhelyezték, és a határőrség értesítette a polgári védelmet, az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalát, az Országos Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézetet, és az Országos Sugáregészségügyi Készenléti Szolgálatot (OSKSZ).

Az ÁNTSZ tájékoztatása szerint pénteken Murakeresztúron is jelzett a sugárkapu. Az OSKSZ ügyeletese arról számolt be, hogy a murakeresztúri vámhivatal kirendeltségén a telepített vasúti sugárkapu sugárforrást jelzett egy Horvátországból belépő tehervonat egyik vagonja áthaladásakor. A vonatot - amelynek rakománya 56 tonna kerámia járólap volt, úti célja pedig Románia - megállították és kézi műszerrel végigmérték. Mivel a mért értékek az egészségre nem jelentettek veszélyt ezért a szállítmányt tovább engedték.

- MTI -

Ninja foci

2008.04.06. 07:41 | Nickk | 1 komment

Címkék: kína sport foci ninja

Ha a fradi így játszana valószínűleg előrébb lenne a világranglistán. Már csak azt nem tudom mért nincs igazi nincsja válogatott fociklubb ahol ilyen cselekkel felapróznák a régmult futballistáit...

Párnacsata az Erzsébet téren

2008.04.05. 20:00 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: budapest komment ötlet párnacsata bolondság nocomment iatalság

No comment

Fotók: Fejér Bálint

Fürdőruhás mikulások

2008.04.05. 14:18 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: budapest télapó meztelen mikulás bugyi fürdőruha aztadurva

Mégilyet? Az még hagyján hogy ürdőruhában, de chevrolettes palástban...

Új vizitdíj-bankó

2008.04.05. 12:40 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ötlet vizitdíj reformok

Az APEH programja mindenféle utcát ismer

2008.04.05. 12:33 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyarország gyurcsány apeh program böszmeség

Tegnap az Abev 2006 programmal küszködtem és a kitöltésnél nagyon egyedi közterület fajtákra bukkantam... Kedvenceim: akna. alagút, állat és növ kert, árnyék, árok, barlang, bástya, egyéb, erdő, fasor, föld, gyár, gyümölcsös, ház, hegy, hegyhát, hídfő, jav. alatt, kastély, kert, kioszk, kocsiszín, kolónia, kör, kultúrpark, kunyhó, kút, lejtő, lépcső, malom, menedékház, mélyút, oldal, orom, park, part, pálya, piac, pihenő, repülőtér, rész, rét, sánc, szer, szél, szivattyútelep, szőlő, tag, temető, tető, vasútállomás, vágóhíd, vár, villasor, vízmű, zsilip.

Na most kérem szépen, ha hajléktalanok Apeh-hoz benyújtott bevallásairól vagy egészségügyi alapot megillető hozzájárulásáról beszélünk, akkor az akna, menedékház, vasútállomás megfelelő. De mi van az egyéb, föld, kör, árnyék, orom, kolónia, szőlő, temető, szél, tető kifejezésekkel?? Lehet Kisfaludy utca helyett Kisfaludy egyéb 12? Vagy Kossuth szél 133? Esetleg Petőfi Sándor kolónia 98?

De kérem szépen mi van a bástya, sánc, vár villasor kifejezésekkel. Sánc és bástya megtalálható a sakk kifejezései között, de vár és villasor? Ekkor böszmeséget már rég hallottam... De komolyan.

Gyurcsány pólóban

2008.04.05. 10:43 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: laza póló gyurcsny

Rossman szatyor a járdán

2008.04.05. 07:33 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: úton hulladék vásárló szatyor

Csak így mert magyarországon nincs szelektív hulladékgyüjtés.

Ez kell a WC ajtóra

2008.04.04. 07:40 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: stílus wc giccs falu csúnya

Nem is tudom miért is döbbenek meg egy ilyen láttán??!! Mert falusi, mert szexkorban élünk, mert oldschool vagy retro én már nem is tudom. De a kacsintás ott van, tehát mehetnek mindketten egyszerre a WC-be. Szerintem nagyon csúnya.

Karate, akrobat, vagy aerobic

2008.04.03. 07:35 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: sport lány csaj karate csibe aerobic

Nem tudom, de gyors a csaj és meg is mutatja a lábaközét, szinte táncol. Valahogy ez a sportág nem a nőkre van szabva, ulyan fura. Ha egy srác csinálta volna akkor azt mondanám, tud valamit, de egy nő?

14 emberen ugrott át a karatés

2008.04.02. 07:28 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: sport japán karate mutatvány

Diszkós nyalókareklám csajjal

2008.04.01. 07:31 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: reklám lány diszkó csaj szexi nyal nyalóka

Ez is a ChupaChups-től... Mert a lányoknak mindig nyalniuk kell. Aztadurva.

Válság, Válság, Válság!!!

2008.03.31. 20:03 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: politika magyar mszp szdsz válság böszmeség

Válság: ülésező testületek, rohamrendőrök a Parlament előtt

Elkezdődött az SZDSZ Ügyvivői Testületének (ÜT) ülése, amelyen várhatóan döntés születik, hogy a liberálisok április 30-i hatállyal visszahívják a szabad demokrata minisztereket és államtitkárokat.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök hétfő reggel április 30-i hatállyal felmentette Horváth Ágnest az egészségügyi miniszteri posztból. Néhány órával később Kóka János, pártelnök bejelentette, hogy az SZDSZ parlamenti frakciója azt javasolja a párt ügyvivői testületének, hogy ugyancsak április 30-i hatállyal hívja vissza a kormányból a liberális minisztereket és államtitkárokat.

A hétfő esti ülésen az Ügyvivői Testület tagjai mellett parlamenti képviselők, illetve miniszterek és államtitkárok is jelen vannak. Amennyiben az ÜT úgy dönt, hogy visszahívja a szabad demokrata kormánytagokat, akkor azok akár már kedd délelőtt benyújthatják lemondásukat április 30-i hatállyal. Horváth Ágnes továbbra sem nyilatkozott a sajtónak.

Az SZDSZ tanácskozásával egyidőben szocialista elnökségi ülés zajlik.

Mindeközben a Parlament egyes kapuja előtt két mikrobusznyi rohamrendőr és 3-4 rendőrautó várakozik.

- HírTV -

Lepkés falióra lilában

2008.03.31. 10:27 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: design lepke idő falióra

Te döntesz mennyire repül az idő számodra...