Lebilincselték Demszky autóját

2008.04.28. 13:59 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyar történelem politikus magyarország gyurcsány szdsz demszky liberális böszmeség megemlékezés lebilincselő polgálmester kihágás shaketheworld

Kerékbilincset kapott Demszky Gábor szolgálati autója, mialatt a főpolgármester a pénzügyi tárca épületében tárgyalt a BKV hosszú távú finanszírozásáról a kormány képviselőivel.

A minisztérium környéke védett övezetnek számít, a behajtáshoz külön engedély kell. A liberális városvezetőnek van is ilyen papírja, de elfelejtette kitenni. Miután bemutatta az engedélyt az V. kerületi közterület-felügyelet munkatársainak, a kerékbilincs lekerült az autóról.

Januárban térfigyelő kamera rögzítette, ahogy Demszky Gábor szabálytalanul parkolt le, és tolatott ki egy egyirányú utcából. A BRFK megindította a szabálysértési eljárást a főpolgármester ellen, aki fogadkozott a sajtóban, hogy legközelebb körültekintőbb lesz. A liberális politikus legsúlyosabb közlekedési kihágása az volt, amikor a 70-es táblánál 131-el hajtott néhány éve.

- hírTV -

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr97445399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása