Az APEH programja mindenféle utcát ismer

2008.04.05. 12:33 | Nickk | Szólj hozzá!

Címkék: magyarország gyurcsány apeh program böszmeség

Tegnap az Abev 2006 programmal küszködtem és a kitöltésnél nagyon egyedi közterület fajtákra bukkantam... Kedvenceim: akna. alagút, állat és növ kert, árnyék, árok, barlang, bástya, egyéb, erdő, fasor, föld, gyár, gyümölcsös, ház, hegy, hegyhát, hídfő, jav. alatt, kastély, kert, kioszk, kocsiszín, kolónia, kör, kultúrpark, kunyhó, kút, lejtő, lépcső, malom, menedékház, mélyút, oldal, orom, park, part, pálya, piac, pihenő, repülőtér, rész, rét, sánc, szer, szél, szivattyútelep, szőlő, tag, temető, tető, vasútállomás, vágóhíd, vár, villasor, vízmű, zsilip.

Na most kérem szépen, ha hajléktalanok Apeh-hoz benyújtott bevallásairól vagy egészségügyi alapot megillető hozzájárulásáról beszélünk, akkor az akna, menedékház, vasútállomás megfelelő. De mi van az egyéb, föld, kör, árnyék, orom, kolónia, szőlő, temető, szél, tető kifejezésekkel?? Lehet Kisfaludy utca helyett Kisfaludy egyéb 12? Vagy Kossuth szél 133? Esetleg Petőfi Sándor kolónia 98?

De kérem szépen mi van a bástya, sánc, vár villasor kifejezésekkel. Sánc és bástya megtalálható a sakk kifejezései között, de vár és villasor? Ekkor böszmeséget már rég hallottam... De komolyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://aztadurva.blog.hu/api/trackback/id/tr35412182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása